Iz HKK Široki pozvali navijače: Uzvratimo gostima iz Donjeg Vakufa na isti način

Susret se igra od 18 sati

Iz HKK Široki pozvali navijače: Uzvratimo gostima iz Donjeg Vakufa na isti način

S. Mlaćo

Od 18 sati danas u okviru prvenstva BiH igraju u košarci igraju HKK Široki i KK Promo Donji Vakuf.

Domaći su svakako veliki favorit, a navijači su pozvali na podršku, te iste pozvali da gostima uzvrate gostoprimstvo iz Donjeg Vakufa.

"Poštovani navijači i ljubitelji košarke, pozivamo Vas da danas u 18 sati u što većem broju dođete na Pecaru i pozdravite KK Promo Donji Vakuf kao i njihove navijače koji su najavili svoj dolazak na utakmicu.

Prvak BiH, HKK Široki ne može zaboraviti gostoprimstvo koje su nam priredili ljudi i navijači iz KK Promo kad smo gostovali kod njih u Donjem Vakufu. Puna dvorana uz sjajnu atmosferu pljeskom je dočekala i ispratila najuspješniji sportski kolektiv u BiH - HKK Široki.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Uzvratimo im na isti način", stoji u objavi na zvaničnoj stranici HKK Široki.

Svakako lijepa slika koja može da raduje sve ljubitelje sporta u našoj zemlji.

Promo

Top Komentari

Maestro
Kako da nas raduje sahovnice u dvorani a u nazivu Hrvatski Košarkaški Klub a takmice se u BiH
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi