Priznanje za dobre rezultate: Jugo ostaje na klupi KK Promo

Donio pozitivni šok u ekipu

Priznanje za dobre rezultate: Jugo ostaje na klupi KK Promo

S. Mlaćo

Dolazak na klupu Kenana Juge donio je pozitivni šok u KK Promo.

Momci iz Donjeg Vakufa su upisali dvije prvenstvene pobjede (KK Kakanj i KK Mladost), te ostali u borbi za opstanak, iako su prethodno 'upali' u seriju poraza i činilo se da krizi nema kraja.

Jugo je preuzeo 'vruć' krompir, 'probudio' momčad i vratio pobjednički duh.

Zbog toga je Upravni odbor KK Promo donio odluku da Kenanu Jugi ponovo ponudi trenersku poziciju do kraja sezone, u kojoj ovu ekipu čeka žestoka borba za opstanak u društvu najboljih.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Zahvaljujemo Kenanu što je odlučio uskladiti svoje druge poslovne i porodične obaveze i ponovo se pokazao jednom od najvažnijih karika u razvoju i funkcionisanju KK „Promo“. Njemu i ekipi želimo dobre partije u nastavku sezone i uspješno ostvarivanje takmičarskog cilja. Vjerujemo da će ova odluka razveseliti i naše vjerne navijače", poručili su iz KK Promo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi