20

Komentari (20)

Mackintosh
Puna podrska Izraelu!
user540
Puna podrska Palestini!
ako1986
Je ba li ti Izrealci sve djub ro jedan...
Mackintosh
@ako1986 I ja tebi sve po redu i babu i mamu i nanu ti. Zivim u Evropi. Bosna je u Evropi, nije u Iranu, nit cu ikad prihvatit takvo zatucano drustvo. Je ba li ti Iranci i Hamas sve.
Husrefbeg22
Sjeti se samo idiote koji evropski narodi izvrsise desetak genocida nad Bosnjacima, od karadorda pa do karadica. Procitaj koju lekciju iz historije Bosne i Hercegovine!
Mackintosh
@Husrefbeg22 I kakve to ima veze sa Palestinom i Izraelom? Ja sam rodjen i zivim u Evropi. A ti idi zivi u Palestinu, Iran, Afganistan i druge vukoje*ine ako ti se svidja.
kurjak
@Mackintosh Kad si tako pametan i načitan, proguglaj malo pa vidi šta pravoslavci koji žive u Palestini misle o svemu što se sada dešava.
Mackintosh
@kurjak A kakve veze ja imam sa pravoslavcima?
kurjak
@Mackintosh Izvini, nisam te prepoznao.
NKZ1922
@Mackintosh Kakve imam veze sa ovim, kakve veze imam s onim. Nemas ti druze veze sa zivotom. Kakve veze imas sa izraelom pa im pruzas podrsku?
Mackintosh
@NKZ1922 Izrael je moderatno drustvo. A Hamas je teroristicko zlo koje sopstveni narod salje masovno u smrt. Od kada su preuzeli vlast od Fataha samo su stetili Palestincima.
NKZ1922
Ne postoji nacin da opravdas masovno ubijanje civila, zena i djece. Ja koliko sam upratio situaciju, do eskalacije je doslo nakon masovne delozacije palestinaca iz Sheikh Jarraha, a ne jer je Hamas odlucio da granatira izrael "cisto onako". Prizor kada izraelski policajac suta palestinca dok obavlja molitvu je za svaku osudu, nebitno koje da si vjere. Bilo kako bilo, to je tvoj stav i iskreno me ne zanima, ali ako ces se vec pravdati, bar koristi argumente a ne neke random izjave "teroristicko zlo blablabla". Uporedi cifre ubijenih civila, ne samo u zadnjoj eskalaciji, nego od pocetka konflikta, pa reci onda ko je teroristicko zlo
Mackintosh
@NKZ1922 "nebitno koje da si vjere" Nijedne. Vjerski fanatici izazivaju na kraju samo sukobe, ratove, krvoprolica. Tu paradigmu ti ne shvacas. Zatocen si u vjerskoj ideologiji.
Asam85
Ti si ovo napisao samo da bi ti drugi ****li mater, svaka čast na mozgu koji posjeduješ, tj. kojeg ne posjeduješ.
NKZ1922
@Mackintosh Druze glup si. Pricas sa ateistom bez da to uopste shvatas. Kao sto rekoh, nije bitno koje si vjere, dovoljno je da budes COVJEK da bi ono osudio. Ti meni pricas da sam zatocen u vjerskoj ideologiji haha. Blamiras se 100 na sat.
Husrefbeg22
Bilo bi bolje da pisete malo o stradanjima palestinskog naroda koji se upravo odvija pred ocima svijeta. Fasisticka agresija izraela s kopna, mora i vazduha na palestinski narod u otvorenom konc logoru. Srebrenica se po ko zna koji put ponavlja!

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

NezavisnaSrpska
У Сребреници није било ничега
Guber
U Jasenovcu nije bilo ničeg hmm
NKZ1922
@Guber Istina, cuo sam da su se u jasenovcu medjusobno poubijali. Ludi srbi hehe
Len
Pakistanaca :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.