Ja Morant nije imao hrabrosti da spusti pogled malo niže u društvu atraktivne novinarke

Morao se suzdržati

Ja Morant nije imao hrabrosti da spusti pogled malo niže u društvu atraktivne novinarke

Edmir Škorić

Fanovi NBA lige ismijali su košarkaša Memphisa Ja Moranta jer "nije smio da pogleda u seksi novinarku" tokom nedavnog intervjua.

Zvijezda Memphis Grizzliesa nedavno je odslužila suspenziju od 25 utakmica zbog prethodnih objava na društvenim mrežama u kojima je prikazano vatreno oružje dva puta unutar tri mjeseca.

Nakon suspenzije, Morant se sjajno vratio u svom prvom meču, osiguravši pobjedu protiv New Orleans Pelicansa. Ubacio je 34 poena, uhvatio šest skokova i dao osam asistencija u svom prvom nastupu u ovoj sezoni.

Morant je jedva čekao povratak u tim nakon suspenzije. Preuzeo je veliku odgovornost svjestan da je nedostajao svom timu i da se od njega najviše očekuje, ali na njegovu žalost, nekoliko dana kasnije se povrijedio i neće ga biti dugo na terenu.

I protiv San Antonio Spursa, nedavno, dakle prije povrede, bio je sjajan sa 26 poena, od kojih je 13 ubacio u posljednjoj četvrtini, a imao je i 10 asistencija.

Oglasi

Nakon utakmice, Ja Morant je viđen kako vodi intervju s novinarkom Kelcey Wright Johnson, dok je u svom društvu imao kćerku. Fanovi su primijetili Morantovo svjesno nastojanje da se suzdrži od uspostavljanja kontakta očima s novinarkom.

Osim toga, naročito je izbjegavao pogledati dolje niže, u zaista velike grudi atraktivne novinarke, što je mora se priznati bio ogroman izazov.

Mnogi se šale da "jednostavno nije smio da spusti pogled je ne bi izdržao", a drugi mu šalju čestitke jer je ostao dosljedan i ni u jednom trenutku nije dopustio novinarki da ga "osvoji".

Oglasi

Sportska novinarka Kelcey Wright Johnson blisko sarađuje s Memphis Grizzliesima kao sporedni izvještavač.

Ona je svojevremeno i sama igrala košarku dok je još bila studentica, a onda je postala vrsna sportska novinarka koja je pratila razne mečeve u NBA i NCAA ligi.

Izuzetno je atraktivna i košarkašima Memphisa često je pomalo neugodno biti u njenom društvu, a nema nikakve sumnje da bi mnogi od njih voljeli s njom ostvariti i nešto više od poslovnog odnosa.

Oglasi

Ja Morant, koji ima porodicu, naravno nije želio "upasti u zamku", ali neki slobodni momci bi svakako mogli da padnu na ovu ljepoticu.

Top Komentari

DDG
1. Nije izbjegavao da je pogleda u oči nego u grudi 2. Ja je isto slobodan. Nema suprugu, djevojku ili zaručnicu
0 0
Atraktivna? Boze sacuvaj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi