"Ja najsporiji? Neka me vaša tehnologija poljubi u d..e"
Foto: EPA

LeBron kratko i jasno poručio

"Ja najsporiji? Neka me vaša tehnologija poljubi u d..e"

M. Šljivak

NBA liga isprobala je u utakmicama Clevelanda i Bostona posebnu tehnologiju u kojoj su pratili brzinu kretanja košarkaša.

Od svih igrača na parketu koji su dobili šansu za igru ispostavilo se kako glavna zvijezda LeBron James u prosjeku trčki najsporije.

Njegova prosječna brzina je nešto manje od 6km/h, a nakon što mu je saopšteno da je najsporiji na parketu LeBron je krako poručio.

"To je najgluplja stvar koju sam čuo. Ta tehnologija me može poljubiti u dupe. Najsporiji? Ma bježite", rekao je LBJ, a zatim je predložio.

"Recite im da prate koliko sam umoran nakon utakmice. Pratite to jer sam po umoru broj jedan u NBA ligi", dodao je ljutiti James.

LeBron je apsolutno dominantan u play offu ove sezone i Cavse na svojim leđima vodi ka novom finalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi