Jakov Mustapić pojačao Igokeu

Do sada nastupao u Poljskoj

Jakov Mustapić pojačao Igokeu

Povremeni seniorski reprezentativac hrvatske košarkaške reprezentacije Jakov Mustapić novi je član KK Igokea. 

24 - godišnji combo bek stiže iz poljske lige, točnije iz momčadi Wilki Morskie Szczecin za koju je igrao u dosadašnjem dijelu sezone. 

Mustapić je prve seniorske minute osjetio u matičnoj Cedeviti a u karijeri je još igrao za Zabok, Kvarner, Split, Šibenik, Vrijednosnice Osijek te u poljskom Miasto Skzla Krosznom, još jednom članu najjačeg ranga tamošnje košarke. 

S hrvatskom U-18 reprezentacijom ima osvojeno zlato s EP u Litvi, igrač je kojeg krasi sjajan atleticizam a zasad nije poznata dužina ugovora koji je potpisao s jedinim bh. ABA 1 predstavnikom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi