James Harden će biti spreman za okršaj sa Warriorsima?

Playmaker Houstona se oporavlja po planu

James Harden će biti spreman za okršaj sa Warriorsima?

Houston Rocketsi će ove sedmice odmjeriti snage sa dvije ekipe koje se nalaze među Top 4 u Zapadnoj konferenciji, a najbolji igrač ekipe James Harden bi mogao biti spreman za ove susrete.

James Harden je posljednjeg dana 2017. godine pretrpio istegnuće zadnje lože, te se od tada nalazi van stroja, ali trener Rocketsa Mike D'Antoni smatra da bi se sjajni playmaker uskoro mogao vratiti na parket.

D'Antony je, naime, jučer poručio novinarima da je vrlo vjerovatno da će Harden biti spreman za igru do kraja ove sedmice.

Navodno bi se Harden mogao naći u rosteru već u četvrtak kada Houston dočekuje Minnesotu, a vrlo je izvjesno da će on biti spreman za okrašaj sa Golden State Warriorsima koji je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti