James i Irving vodili Cleveland do pobjede
Foto: EPA

Raspoloženi dvojac

James i Irving vodili Cleveland do pobjede

Cleveland je na svom terenu po drugi put slavio protiv Bostona i tako stigao do vodstva od 2:0 u seriji.

Rezultat je na kraju glasio 99:91, a najzaslužniji za pobjedu Cavsa su LeBron James i Kyrie Irving, koji su zajedno ubacili 56 poena za pobjednički tim.

LeBron je na parketu proveo nešto manje od 42 minute, a meč je završio sa 30 poena, 7 asistencija i 9 skokova, dok je Irving u igri proveo nešto manje vremena i sakupio 26 poena, 6 asistencija i 5 skokova. Sa druge strane, Thomas je ubacio 26.

Cleveland se u ovoj utakmici probudio sredinom druge četvrtine. Gosti su imali i devet razlike, ali je Cleveland preokretom došao u prednost koju više nije ispustio ni u jednom trenutku do kraja utakmice.

NBA:

Cleveland - Boston 99:91

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.