James: Možemo i moramo bolje

Kralj vjeruje u svoj novi tim

James: Možemo i moramo bolje

S. Grebović

LeBron je izjavio kako je sinoćnjim nastupom za Los Angeles Lakerse započelo jedno potpuno novo poglavlje u njegovom životu.

Da Jamesov debi ne prođe pobjedonosno, pobrinuli su se Nikola Jokić i njegovi Denver Nuggetsi koji su u pripremnom meču pred novu NBA sezonu savladali Los Angeles Lakerse rezultatom 107:124.

"Uvijek je drugačije kada promjeniš dres. Bilo je tako svaki put kada sam dolazio negdje novo, potrebno je neko vrijeme da se čovjek navikne", riječi su LeBrona Jamesa koji je susret okončao sa 9 poena, tri skoka i isto toliko asistencija.

"Bilo je perioda kada smo se mučili, kada lopta nije išla kako bismo željeli, bilo je i nekoliko padova u odbrani, ali barem imamo na čemu da radimo", dodao je trostruki NBA šampion.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi