Kako se LeBron vratio kući sa debija? Sigurno ne kao "običan smrtnik"...

Helikopterom u Los Angeles

Kako se LeBron vratio kući sa debija? Sigurno ne kao "običan smrtnik"...

LeBron James je ovog ljeta odlučio pronaći novi izazov, pa je napustio Cleveland Cavalierse i krenuo put Los Angelesa i tamošnjih Lakersa.

Sinoć je i dalje ponajbolji košarkaš današnjice upisao svoj debi za Lakerse u pripremnom meču protiv Denver Nuggetsa. Lakersi su upisali poraz (107:124), a LeBron je za 15 minuta na parketu ostvario učinak od devet poena, tri asistencije i tri skoka.

Utakmica je odigrana u San Diegu, pa su Lakersi nakon iste krenuli nazad u Los Angeles, udaljen nešto manje od 200 kilometara.

Međutim, "Kralj" se nije odlučio na putovanje uobičajenim načinom već je za potrebe istog odlučio "podići" helikopter i uživati u povratku kući.

Kraljevski, nema šta...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi