Johnny O'Bryant potpisao za Crvenu zvezdu

Veliko pojačanje pod obručima za Beograđane

Johnny O'Bryant potpisao za Crvenu zvezdu

Crvena zvezda dogovorila je dolazak pojačanja pod koševima. 

Igrač srpskog prvaka i euroligaš večeras je postao snažni američki centar Johnny O'Bryant.

Dogovor između ovog košarkaša i Crvene zvezdev postignut je prije nekoliko dana, a formalno potpisivanje ugovora dogodilo se još večeras za vrijeme utakmice Crvene zvezde s Mornarom. Tako će ovaj izrazito snažni košarkaš ponovno igrati u Euroligi u kojoj je u prošlosti nastupio u dresovima izraelskog prvaka Maccabija, te ruskog Lokomotiv Kubana. 

O'Bryant je ovog ljeta potpisao novi ugovor s Lokomotiv Kubanom, no usljed nekih osobnih razloga, ugovor je poništen nakon čega se košarkaš vratio u Sjedinjene Države. Od 2014 do 2016 godine ovaj košarkaš nosio je dres Milwaukee Bucksa koji su ga kao 36. pick izabrali na draftu 2014. godine. U NBA ligi još je nastupao za Denver Nuggetse i Charlotte Hornetse.

Top Komentari

RASanticeva
Solidno krilo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi