Jokić: Nisam mu ništa rekao

Srbijanski centar isključen

Jokić: Nisam mu ništa rekao

E. Škorić

Centar Denver Nuggets Nikola Jokić isključen je tokom meča protiv Indiane.

Jokić je ubacio 26 poena uz pet asista i sedam skokova, a njegov Denver je pobijedio 102:100. Srbijanski centar je malo ranije morao pod tuš...

"Indiana je dobro zaigrala poslije mog isključenja. Nama je bilo potrebno samo malo više vremena da se prilagodimo, jer često igramo 'preko' mene. Milsap je imao oko devet poena u posljednjoj četvrtini i sve vrijeme nas je 'vukao'", rekao je Jokić.

Objasnio je situaciju zbog kolje je isključen.

"Nisam bio frustriran, samo tokom posljednjeg napada. Nisam mu ništa rekao, ne znam o čemu se tu radilo", kazao je Jokić, a na pitanje da li je zaslužio isključenje odgovorio je sa "DA!".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti