Jokić: Nurkić? Mi samo volimo da se borimo na parketu

Denver bolji od Portlanda

Jokić: Nurkić? Mi samo volimo da se borimo na parketu

E. Čaušević

Košarkaši Denvera sinoć su u gostima savladali Portland sa 102:85, a u centru pažnje ove utakmice bio je duel Jusufa Nurkića i Nikole Jokića.

Nekadašnji saigrači iz Denvera ponovo su imali "okršaj" na parketu, a ovaj put dosta bolje se snašao srbijanski košarkaš. Jokić je ubacio 27 poena, te je dodao devet skokova i šest asistencija, dok je Nurkić upisao skromnih deset poena.

Prethodna dva susreta pripala su Nurkiću koji je Jokića strpao u džep, ali ovaj put srbijanski košarkaš je uspio zablistati. Jokić nakon meča nije želio priznati da ima nekog posebnog nadmetanja kada su u pitanju okršaji na parketu između njega i Nurkića.

"Imao sam dosta otvorenih šuteva od početka utakmice i poeni su stizali. Bio sam dosta agresivan, lopta je odlično išla i tako mi je stizala u ruke. Nema tu ništa specijalno, nas dvojica samo volimo da se borima na parketu", rekao je Jokić nakon utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi