Jokić otišao u Beograd, Srbija bez njega slavila u Grčkoj
(Foto: EPA)

Trofej za Orlove

Jokić otišao u Beograd, Srbija bez njega slavila u Grčkoj

M. Šljivak

Košarkaši Srbije pobijedili su Grčku u Atini rezultatom 85:80 i osvojila je Akrpolis kup.

Grci su imali većim dijelom meča prednost. Imala je prednost od sedam poena na poluvremenu (38:31), ali je Srbija bila najbolja kad je najviše trebalo.

Trojkama Bogdanovića i Bjelice odlaze na plus osam u finišu, ali je Grčka napravila seriju od 8:0 i otišlo se u produžetke.

Ipak, tamo se bolje snašla Srbija. Bjelica je postigao ključnu trojku, a zatim Marko Gudurić pogađa tri penala za pobjedu Srbije.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Srbija je u ovom meču nastupila bez Nikole Jokića. On je napustio reprezentaciju i otišao u Beograd zbog privatnih obaveza, ali Orlovi su na kraju slavili.

Bogdan Bogdanović je meč završio sa 28 poena, Nemanja Bjelica je imao 18 poena i 14 skokova, dok je na drugoj strani Giannis Antetokounmpo upisao 20 koševa.

Top Komentari

Zaboli me i za Grckom i za Srbijom, koga to uopste interesuje u BiH, da li ista portali pisu o sportu u BiH, naravno ne pisu nista pa zasto vi pisete o njima.
2 7
makelele
Srbiji ne treba Teodosic il bilo koji drugibplay kad im Jokara dodje. Hehe
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi