Jokićev Facebook status iz 2011. godine nije dobio nijedan lajk, ali njemu se sve isplatilo
I dok su drugi tog ljeta 2011. godine imali neke važnije obaveze, Jokić je tražio prijatelja za basket, a danas je velika NBA zvijezda i zarađuje desetine miliona dolara godišnje

Htio je samo da igra basket...

Jokićev Facebook status iz 2011. godine nije dobio nijedan lajk, ali njemu se sve isplatilo

E. Škorić

Nikola Jokić je danas jedna od najvećih zvijezda regiona, košarkaš koji piše historiju partijama u NBA ligi, a prije osam godina je bio "klinac koji nije imao s kime da ide na basket".

Svojim igrama Jokić danas privlači pozornost čitavog svijeta, a njegove košarkaške bravure ponekad su teme američkih sportskih emisija.

Ima preko 20 triple-doublova u ovoj sezoni i s njim u timu Denver će da igra play-off, pa i da pokuša da napravi nešto više bez obzbira što na Zapadu ne pada u prvi red favorita.

Jokićev status iz Facebooka davne 2011. godine je i danas hit. Tada je desetak dana prije svog 16. rođendana napisao:

"Oće neko na basket?".

Nikola tada nije dobio nijedan lajk za svoj status, ali očigledno se upornost ovom momku isplatila, pa je danas član NBA kluba, igra sezonu života i ima ugovor od 150 miliona dolara.

Pa dobro, šta ima veze i ako niko neće da ide na basket? Ima onaj ko hoće, a to se naravno sve sada vraća.

Top Komentari

Edin Merlin
Momak vrijedan svakog postovanja,fenomenalan igrac i za razliku od nekih nabjedjenih zvjezda cvrsto sa obije noge stoji na zemlji !
8 15
@dn@n
Joj ne mogu vjerovat! Nema meni večeras spavanja, u šoku sam
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi