Jokićeva slika sa pasoša je nešto najsmješnije što ćete vidjeti danas

Važi do aprila...

Jokićeva slika sa pasoša je nešto najsmješnije što ćete vidjeti danas

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić je svjetska zvijezda i u opisu posla mu je da često putuje. Ali, kada god prelazi granicu, dovede se u poprilično neprijatnu situaciju.

Razlog je bizaran - fotografija sa pasoša. Ovaj Somborac je pasoš 'izvadio' 22. aprila 2009. godine i važi mu do istog datuma ove godine, a na njemu je i dalje Jokićeva fotografija iz dječačkih dana.

Nikola je imao svega 14 godina kada se slikao za pasoš, pa se na pasoškoj kontroli na aerodromu vjerovatno ne mogu načuditi kada pogledaju sliku bucmastog pubertetlije dok ispred njih stoji čovjek visok 215cm i težak 120 kilograma.

Bilo kako bilo, Jokićev pasoš je nasmijao sve koji su ga vidjeli, pa ne sumnjamo da će i vas.

Top Komentari

bebi
Jebes ovo , vidis li svoju sliku AUTORU TEKSTA cak i danas kako izgleda hahahahhHAHAHHAHAHAH
24 0
nightcry
nema ništa tragičnije i odvratnije od "hejterskih" komentara - kome smeta Jokić ja ga nabijem na salgiju
12 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti