17

Komentari (17)

Malmi_Suomi
Jbga @Ante G. TI i ja smo izrodi na ovom portalu .
Znaš li zašto? Imamo obojica putovnice tj. šare kockaste samo velika velika razlika među nama je to što ti kao BH katolik osjećaš putovnicu svojom ( lažeš sam sebe ) a ja šaru Hr. imam , nako, neka se nađe. Eee moj Ante. G baš si goFno od čovjeka.
Jbga to si ti , a ovo sam ja.
Športski pozdrav
sportskenovosti
E ako ova ne dobije aljinu zlatnu kašiku onda stvarno nema smisla..
ako1986
Nemoze prijatelju Bake uzeo sve zlatne kasike...hahahah
Manager
ti haman pojma nemaš da je to potpuno izmišljena priča o navodnim kašikama.. ne samo da je izmišljena priča nego potpuna zamjena tezi .. proguglaj malo o tome na internetu..
sportskenovosti
Dobro,.Dat će joj onda Bake stan,.nagradit će je novčano i sve ostalo sto je zaslužila
BogatiDijasporac
Biti bh. katolik nije lako. Nazor hoces da su Hrvati a sami franjevci to opovrgavaju. Tuga brate :))) Vic je biti bh. Hrvat.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...ne treba se sa tim sprdati,oni su vise za zaljenje,jer tuzno je da se jedan narod odrekne svoje domovine i nacije i pokusava da glumi neku drugu,sa kojom nema nikakve veze...i cim nesto useru odmah ih nazivaju kockastoglavim Bosancerosima,Hercegovancima i slicnim pogrdnim imenima...pravi Hrvati tamo ne mogu ocima da ih gledaju...zalosno je to sto su oni postali,migranti bez domovine.
Piramida
Svaki normalan covjek razmislja tako a oni nenormalni misle da je vic. Zalosno je da pojedini primitivci nikad ne dobace dalje od svog nosa a ima toliko finoh i normalnih stvari samo nekoliko metara dalje. Sta ces mozda nisu oni krivi sto su takvi?
Ante G.
Hahahahahahahahhahahahahahahaha, vic!
user1597698961
Bosnu citav svijet voli,samo vi srbi i hrvati nee,ali zato onaj vas srpski trener iz temelja promijenionime i prezime ,bilo ga stid svojih korijena,,razlika u ljudskosti..Bosna ??
BogatiDijasporac
@Ante G. Dodje nesto kao kad Srna ili Corluka, Lovren pa i Mandzo porijeklom iz BIH odjednom budu Hrvati. Stranci i oni, i Jones :)))
MethodMan
Ante da sam ja ti sebe bih moro mrziti
Ters
Tacno, vi ste vic. Ne volite zemlju u kojoj ste ropdjeni i u kojoj zivite. A Hrvati (oni iz Hrvatske naravno) vas preziru jer ste takvi iako im se uporno trpate
Ante G.
@Ters Je li ti volis ovu zemlju, u realnom stanju, ili svoj ideal iste? Ogromna je razlika.
Keno
Ante kako bi volio znati ko si iza te tastature rado bi te posjetio da malo popricamo ovako bez kompjutera
Pajkan
Hrvatska ne voli samu sebe u realnom stanju.A ti se fakticki stranac nasal pametovati.
dinass
Vole vas samo zbog izbora i dvojnog drzavljanstva,Covke vam ide na proslavu dana RS a hrvate iskopavaju iz Tomasice jos dodjeljuju medalje generalima koji su rusili Dubrovnik.Jeste vi svjesni da niko ne voli Komsica ali da ga moramo birati da ne dopustimo da nam spoljasnju politiku vode Dodik i Covic pa da uniste BiH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti