Dama sa Bahama sretna: Jones djevojci čestitala rođendan uz video pun prelijepih uspomena

Njeni pratioci su uputili brojne čestitke

Dama sa Bahama sretna: Jones djevojci čestitala rođendan uz video pun prelijepih uspomena

Samir Mlaćo
Sjajna bh. košarkaška reprezentativka Jonquel Jones sve češće objavljuje fotografije sa svojom djevojkom.

Brojni fanovi Jones su poželjeli uspješnu vezu, a sada je svojoj partnerici čestitala rođendan.

Jasno je da ljubavna veza sa Neshom prija bh. reprezentativki, a sada je video klipom čestitala rođendan te se prijestila na brojne zajedničke trenutke koje su zajedno provele.

"Sretan rođendan mojoj ljubavi. Zauvijek ljubav, zahvalna sam što te imam u životu i što te mogu nazvati svojom osobom. Volim te ljubavi“, napisala je Jones.

Pratioci putem instagrama su uputili najljepše čestitke.

Oglasi

Kada su u pitanju njene obaveze u reprezentaciji BiH, ona će se priključiti nakon što završi s obavezama prema svom klubu u WNBA ligi.

Svjetsko prvenstvo za žene je 22. septembra do 1. oktobra u Sidneju, a reprezentacija BiH nalazi se u grupi A sa selekcijama Belgije, Južne Koreje, Kine, Portorika i SAD-a.

Jones trenutno nastupa za Connecticut.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Svojom odlukom da nastupa u dresu Bosne i Hercegovine preporodila je našu košarku.

Ženska košarkaška reprezentacija prethodnih nekoliko godina bilježi zaista fantastične rezultate. Pod palicom Gorana Loje naša ekipa izgleda odlično, ali je svima jasno da je Jones najvažnija igračica u našem timu.

Top Komentari

Jugovina
Koji ste vi kraljevi s ovim miksom clanaka. Jedan dan propagirate Islam i pisete kako se necija zena pokrila pa sutra clanak o lezbejkama. :)))
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi