Niko kao Jonquel: "Kad obučemo ovaj dres znamo za koga igramo"

Jonesova odradila fenomenalan posao

Niko kao Jonquel: "Kad obučemo ovaj dres znamo za koga igramo"

M. Šljivak

Jonquel Jones odvela je selekciju BiH do pobjede nad Japanom 87:82 uz 36 poena i 23 skoka.

Jones je odabrana za MVP-ja turnira, a nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo istakla je veliko zadovoljstvo.

"Nismo najbolje igrale jučer, ali znale smo da možemo bolje. Kada obučemo ovaj dres znamo da predstavljamo našu državu i da moramo dati sve od sebe. Presretna sam, sve su cure odigrale svoje uloge i uspjele smo da dođemo do pobjede".

O svojim sjajnim igrama je rekla:

"Uvijek nađem nešto u čemu mogu da napredujem dodatno. Da sam imala i pet poena bila bih sretna s pobjedom. Presretna sam i ostvarili smo ono što smo željeli".

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo za žene:

Odlučila je da izdvoji jednu saigračicu za koju smatra da joj se ne daje previše poštovanja.

"Matea Tavić nema poštovanje koje zaslužuje. Ona je vođa ove ekipe i zaslužuje više poštovanja. Samo to želim reći", istakala je Jones.

Top Komentari

user1595066044
Jones iz Behrama(Bahama) kod Srebrenika osječa više ovu zemlju, nego svi naši sportisti! Hvala ti što postojiš, treba ti dat sve nagrade koje postoje u ovoj drzavi.
15 0
E.Car
Džemila Jokić, najveća Bosanka, ponos Bosne i Hercegovine. Ne daj Bože da ti zatreba ja bih ti krvi dao.
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije