17

Komentari (17)

svasta
Ako Jones nije udata onda je treba udati za nekog naseg kosarkasa, zamislite njenu djecu za buducnost kosarke!
Atic
user1582456981
U svakom gradu trrba spomenik da dobije i ulucu ma sve zivo.... Kraljica
Izotop10000
Gotovo pola pojena je sama ubacila,igra za tim ne hvali se i voli igrati košarku,nekrije zadovoljstvo što igra za BiH pruža maksimum a sada je na Državi da joj da nagradu što nas predstavlja i svim košarkašicama jer ti sportovi treba da se finansiranu tu imamo uspjeha bravo Džons bravo djevojko...
user1622267171
Što reče E.Car evo ja bi joj krvi dao, a ja mogu moju svima dati. Bravoooooo, spavaš li mirno Milorade košarkaški fanatiku???????
Gvardijan
@User267271 A sto u ovom lijepom trenutku spominjes politiku i one koje uopste ne treba spominjati.Uzivajmo druze u ovom lijepom danu za nas sport.Ziv i zdrav bio !!!
realista1982
One fudbalere ignorisati pored ovakvih,svaka čast djevojke...
amex
Da svi ovako misle u ovoj prelijepoj državi, dosta toga bi bolje funkcionisalo..
Tas14
Bravo djevojke, konacno da i mi imamo velike ciljeve na turnirima!
E.Car
Džemila Jokić, najveća Bosanka, ponos Bosne i Hercegovine. Ne daj Bože da ti zatreba ja bih ti krvi dao.
VenamaHrabrih
Njeno ime i prezime na Bosanskom, ili nekom od južnosloveniskih jezika, bilo bi: Cvijeta Ivić, ili Jović. Kakva, pobogu, Džemila Jokić?!?! Džemila znači lijepa na arapskom, a Jokić je deminutiv od Josip, ili Josif. Po tvom, prevod bi bio Lepa Josipović, ili Josifović što veze s vezom nema. A krv možeš dati, ako ti se već daje, svaki dan u banku na transfuziologiji. Te floskule; dao bih ti krv su za tehvidskih sijela. Ako ne znaš kako, ja ću ti objasniti na koji način.
Goran86
Neka jednom zakaze bice najgora bla bla ko za Dzeku.
E.Car
@VenamaHrabrih koji si ti debil!!! Imaš li gram mozga?!?!? Ona je za mene Džemila (lijepo Bošnjakom ime) a Jokić je asocijacija na Jones koji je btw košarkaš na njenoj poziciji i to jedan od najboljih u NBA. I zastupa ostale konstitutivne u BiH, tako da tvoj komentar ću uzeti kao glup a ne kao provokaciju na nacionalnoj osnovi.
VenamaHrabrih
@E.Car. Ja se neću spuštati na tebi razumljiv nivo i vrijeđati te, jer si ti, ionako, uvreda sam po sebi.
Koliko god bi ti volio i koliko god tebi bosanski, ili bošnjački zvučalo, Džemila je arapsko/tursko ime i znači "lijepa". S druge strane, Jonquel je kreolsko, ako uopšte znaš šta to znači, mada duboko sumnjam, i znači "od cvijeća". Analogno tome, njeno bosanko ime bilo bi Cvijeta. Naša inačica prezimena Jonas jest Jović ili Ivić. To što tebe nešto asocira nije opravdanje da budeš neobrazovan. Ime Džemila je bošnjačko samo onima koji žure polizati arapsko/turski shupak da bi se dodvorili svom gazdi koji im tu i tamo baci koju koščicu sa sofre. Neznanje je tipična karakteristika retardiranog golomozgog gmaza.
Kolika si ti ubleha i peezda lažljiva, što su još samo neke od karakteristika tvoje vrste, zorno kazuje činjenica da si potpuno zanemario drugi dio posta koji se tiče davanja krvi. Te tupave floskule tipa; jarane, krvi bi' joj dao, ostavi za lokalne nargilhane i svog krezubog društva. U svakom momentu možeš otići na transfuziologiju i dati krv. Međutim, lakše je njatike po portalima i glumiti nešto što bi ti samo želio da budeš, a nikad biti nećeš. Isto kao ona licemjerna bagra što izjavljuje saučešća u komentarima, a nedajbože da plate čitulju.
user1595066044
Jones iz Behrama(Bahama) kod Srebrenika osječa više ovu zemlju, nego svi naši sportisti! Hvala ti što postojiš, treba ti dat sve nagrade koje postoje u ovoj drzavi.
celikze
Tako i nas Pjanic kaze.Kada obucem dres pazim da mi se kosa ne unisti.
think
Usadi nam svoj mentalitet, u nas je vrhunac učestvovat samo..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.