10

Komentari (10)

Sadko
Ova djevojka je razotkrila sve nedostatke naseg mentaliteta kao stranac, pokazala kako je sve moguce ako imas zelju.Neka je na sramotu nasim pojedinim nazovi zvjezdama
Chupy
Ma druze, nemamo kvalitet. Dzaba sve. Ronaldo kada bi dosao u nasu Šaban ligu, da se za****va na terenu, imao bi super statistiku. Nema kvaliteta. Ne mogu 2 nase kvatitetne igracice nositi tim. To je samo realnost.
Sadko
Slazem se i sa tim, mislio sam vise na sve ostale sportove muskih selekcija, Nurkic je jedan od primjera, kao i Pjanic
user1597698961
3 sad,dok je ona bila tu bili su prvi lagano ,imali su 6 0 omjer ispocetka do trenutka kad jones odlazi na evropsko,ja mislim da nijedsn mec nisu izgubili dok je jones bila tu ,eventualno mozds jedan su izgubili,prije nego je otisla na euro..Toliko kolilo je brutalna igracica,,u zenskoj nba ovise o njoj,q kamo li da mi ne ovisimo .Bravo damo s Bahama ??
dinass
Vidite kurcevi jedni fudbalerski kako je zena jaka i nista joj ne smeta a vi se samo nesto zalite i kukate.Igra u 2 prvenstva a u medjuvremenu je igrala Evropsko prvenstvo,vidi Begovicu koji prestojis pola utakmice sta je herojstvo,vidite istali koji putuju avionom 3 sata pa kukaju.Zena je u mjesec igrala na 3 kontinenta sramote jedne muske,nadobudne,umazene
dinass
celikze
ma oni su nesto posebno….ovoj djevojci treba dati diplomatski pasos….ovo je gromada od djevojke
vedin
@dinass sve si dobro rekao, ali zasto prozivaš Begovića. Vjeru da je od naših igraca moža najveći profesionalac. On prvo kada je igrao nije hodao po kafanama sa ovom Džekinom ekipom vjerovatno je zbog toka i od****n iz reprezentacije baš kao i Ibišević, Medunjanin, Lulić... U našoj reprezentaciji ko god ne derneci na pripremama sa vodećim klanom može se oprostiti od dresa reprezentacije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.