Olajuwon: Jordan ili James? Ne mogu se porediti
FOTO - EPA

Olajuwon: Jordan ili James? Ne mogu se porediti

A. Beganović

Legendarni centar Houston Rocketsa, Hakeem Olajuwon, izrazio je svoje mišljenje o tome ko je najbolji košarkaš svih vremena.

Iako je Michael Jordan prije par dana rekao da je teško reći ko je najbolji igrač svih vremena, rasprava po tom pitanju ne prestaje.

Sada se oglasio i legendarni centar Houstona koji smatra da se LeBron James ne može porediti sa Jordanom.

"LeBron James se ne može porediti s Michaelom Jordanom. Jordan je bio nadmoćan nad svim ostalim igračima u vrlo teškoj ligi i bio je vrlo domišljat. To ne umanjuje zasluge LeBrona, on je izvrstan igrač, ali ne može se porediti s Jordanom, jer je Jordanova superiornost bila mnogo veća", rekao je Olajuwon.

Top Komentari

dinass
Tako je brate, objasnio si to na pravi nacin
4 0
Mekke1983
Jordan je najjači!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi