Josh Adams postigao devet poena u porazu Bešiktaša

Četvrtfinalna serija turskog šampionata

Josh Adams postigao devet poena u porazu Bešiktaša

Bešiktaš je na svom terenu poražen u prvom duelu četvrtifnalne play-off serije turskog šampionata od Banvita rezultatom 79:77.

Od samog starta se mogla gledati izuzetno neizvjesna košarka, a prvi period je okončan prednošću Bešitaša 25:23. Ipak, Banvit odlazi na odmor košem prednosti (47:45).

Nastavilo se žestoko nadmetanje i u drugom poluvremenu, a više staloženosti u dramatičnoj završnici su imali košarkaši Banvita pa su slavli pobjedu.

Potencijalni bh. reprezentativac Josh Adamas je na parketu proveo nešto više od pola sata u ekipi Bešiktaša, a za to vrijeme je uspio obaciti devet poena.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Najefikasniji kod Bešiktaša je bio Strawberry sa 21 poenom, dok se kod gostiju istakao Caloiaro sa 17 postignuih poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi