Peh za reprezentaciju BiH: Povreda Josha Adamsa

Bio najbolji kod Bešiktaša

Peh za reprezentaciju BiH: Povreda Josha Adamsa

M. Šljivak

Josh Adams, čovjek koji je bio kandidat za novog naturalizovanog reprezentativca BiH, doživio je danas povredu u utakmici njegovog Bešiktaša protiv Fenerbahčea.

Fener je slavio u istanbulskom derbiju 83:60, a Josh Adams je igrao zaista fantastično za Bešiktaš. Ubacio je 20 poena, ali ga je zatim zadesila velika nevolja.

Pred sami kraj utakmice povrijedio je zglob i njegova povreda se ne čini nikako dobra. Iznesen je sa terena uz pomoć saigrača i očigledno se radi o težoj povredi.

Ako se bude radilo o težoj povredi to vjerovatno znači da Adamsa na kraju nećemo gledati u dresu reprezntacije BiH čiji je dres trebao ovog ljeta obući.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Fener su do trijumfa danas vodili Bobby Dixon sa 18 poena i Sinan Guler sa 14 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi