Adams bez teže povrede: Promašio samo jedan šut u uvjerljivoj pobjedi Bešiktaša

Budući bh. reprezentativac

Adams bez teže povrede: Promašio samo jedan šut u uvjerljivoj pobjedi Bešiktaša

M. Šljivak

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Josh Adams srećom nije doživio težu povredu u meču protiv Fenerbahčea proteklog vikenda.

Adams je u tom meču iznesen sa parketa sa bolnom grimasom na licu i nije izgledalo nikako dobro za budućeg bh. reprezentativca.

Međutim, Amerikanac se pet dana kasnije vratio u dres Bešiktaša. Očigledno da ozbiljne povrede nije bilo i danas je ponovo odigrao odličan meč za istanbulski tim.

Pobijedio je Bešiktaš ekipu Eskisehir sa 87:69, a Adams je za 22 minute na parketu promašio samo jedan šut. Pogodio je pet od šest šuteva, a meč je završio sa 11 poena i četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Kyle Weems sa 16 koševa, dok je DJ Stawberry dodao 15. Kod Eskisehira Bugrahan Tunčer je ubacio 16 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi