Jovanović: Iznenađenja su moguća!

Trener tima iz Železnika pred sutrašnji susret

Jovanović: Iznenađenja su moguća!

E. Dindić

Košarkaši FMP-a sutra u okviru 21. kola ABA lige na svom terenu dočekuju Crvenu Zvezdu. 

Tim povodom trener košarkaša iz Železnika Vladimir Jovanović istakao je da su iznenađenja moguća, te da će njegovi košarkaši sutra dati sve od sebe da savladaju velikog rivala.

"Crvena Zvezda je jedan od pretendenata za osvajanje ABA lige. Imaju sjajne košarkaše i dobro su popunjeni na svim pozicijama. Vidjeli smo u Euroligi u zadnjoj utakmici, da imaju dosta ofanzivnog repertoara. Nadam se da će moja ekipa uspjeti da odigra pametno, te neutralisati njihove ključne košarkaše", rekao je Jovanović te dodao:

"Iznenađenja su u sportu moguća i nadam se da će moj tim uspjeti jedno da priredi u ponedjeljak", završio je Jovanović.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Utakmica između FMP-a i Crvene Zvezde u okviru 21. kola ABA lige na rasporedu je sutra sa početkom u 17:00 sati.

Top Komentari

Sukedzo
Prica za malu djecu. Da CZ izadje sa pjetlicima vi ih morate pustiti da pobjede jer inace gazda Covic im sve da vas liferuje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi