Jovanović: Pobjeda protiv Mladosti ima veliki ulog za nas
Kapiten Tuzlaka poziva na oprez u sutrašnjem susretu

Kapiten Tuzlaka pred sutrašnji susret protiv Mladosti

Jovanović: Pobjeda protiv Mladosti ima veliki ulog za nas

E. Dindić

Košarkaši Slobode sutra igraju novi susret u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. U Mejdan dolazi ekipa Mladosti iz Mrkonjić Grada koja će pokušati da pomrsi račune domaćim košarkašima te zabilježi novu pobjedu. S druge strane izabranici Josipa Pandže nakon tri uzastopna poraza imaće motiv više da zabilježe pobjedu u sutrašnjem susretu za mir u kući. 

Zlatko Jovanović jedan je od najiskusnijih u redovima Tuzlaka, u sutrašnjem susretu poziva na oprez, bez obzira što su svi već upisali pobjedu na konto Slobode.

"Dolazi nam jedan jako dobar i kvalitetan tim Mladosti. Oni su odlično vođeni trenerom Goranom Sladojevićem i nije slučajno da su u Ligi 6. Istina još uvijek nisu zabilježili pobjedu u ovom dijelu takmičenja, ali sve svoje protivnike su propisno namučili. Čeka nas ozbiljan posao sutra, jer pobjeda ima veliki ulog za nas. Ako bi upisali nove bodove i matematički bi se plasirali u polufinale prvenstva Bosne i Hercegovine što bi bio odličan rezultat za Slobodu.", rekao je Jovanović te dodao:

"Imam dosta problema sa povredom zbog koje nisam mogao da nastupim u prethodnim susretima. Volio bih da mogu sutra pomoći svojim saigračima, ali ništa se neće znati do pred sami susret. Ja dajem sve od sebe što se mene tiče, ali nekada ti je kada si povrijeđen vrijeme nije saveznik", završio je Jovanović.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo susret između Slobode i Mladosti je na rasporedu je sutra sa početkom u 19:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi