Jovanović: Trenutno razmišljamo samo o duelu sa Mladosti

Član Spars Ziraat Bank za SportSport.ba

Jovanović: Trenutno razmišljamo samo o duelu sa Mladosti

S. Mlaćo

Košarkaši Spars Ziraat Bank sutra će u Maloj dvorani Skenderije sa početkom u 20 sati ugostiti Mladost iz Mrkonjić Grada.

Izabranici Marka Trbića su veliki favoriti u ovom susretu, ali to će morati povrditi i na samom susretu. Sparsi su u pobjednosnoj seriji, te se u tim vratila sjajna atmosfera.

"Mi se za Mladost spremamo kao i za svaku drugu utakmicu. Mladost iako to možda rezultati i ne pokazuju ima sasvim solidan tim sa dosta kvaliteta i sigurno ih nećemo podcijeniti. Moramo igrati od starta našu igru i sa ozbiljnom pristupom tražiti novu pobjedu", kazao je za SportSport.ba. playmaker Sparsa Zlatko Jovanović.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sparsi su već obezbijedili Ligu 6, ali Jovanović ističe da se time previše ne zamaraju.

"Svaka utakmica je posebna priča. Mi idemo uz utakmicu u utakmicu, a očekivanja su da u ove dvije damo svoj maksimum. U Ligi 6 je nova priča, priključuje se i Igokea, ali naša slijedeća utakmica je Mladost i tako da samo razmišljamo o toj utakmici", dodao je Jovanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije