Juniori HKK Zrinjski osvojili 6. memorijal "Dino Nikolov"

Marino Biokšić najbolji igrač turnira

Juniori HKK Zrinjski osvojili 6. memorijal "Dino Nikolov"

Juniori Zrinjskog prevođeni mladim trenerom Filipom Novakom osvojili su 6. memorijalni turnir Dino Nikolov

Memorijalni turnir juniorskih momčadi Dino Nikolov se održava na godišnjicu smrti mladog košarkaša, koji je poginuo u prometnoj nesreći 31. kolovoza 2012.

Na ovogodišnjem izdanju pored Zrinjskog nastupile su momčadi Sonik Puntamike, GKK Šibenika i domaćina Ribole Kaštela.

U prvoj polufinalnoj utakmici snage su odmjerili Kaštelani i Mostarci. Plemići su pobijedili preokretom u posljednjoj četvrtini (72-66), a predvodili su ih Biokšić (17 poena) i Bašić (15 poena).

Finalna utakmica je trideset minuta bila u rezultatskoj neizvjesnosti, a onda fizički snažniji košarkaši Zrinjskog ubacuju u višu brzinu i s rezultatom 22-8 u posljednjih deset minuta na kraju slave s uvjerljivih 77-58. Osvajače turnira predvodio je trojac Zelenika (16), Crnjac (15) i Biokšić (14),

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Nagradu za najboljeg igrača turnira osvojio je Marino Biokšić iz Zrinjskog.

Za juniore su nastupili: Bašić Salem, Zelenika Karlo, Raič Josip, Crnjac Stojan, Vrljić Mirko, Anđelić Karlo, Perković Matej, Krešić FIlip, Biokšić Marino, Marić Filip, Pažin Marko, Faris Čolić, Radić Marko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi