Jure Brajković novi košarkaš HKK Čapljina

Posljednje sezone proveo u Italiji

Jure Brajković novi košarkaš HKK Čapljina

Jure Brajković najnovije je pojačanje košarkaša HKK Čapljina

Posljednji pristigli igrač u redove Čapljine ovoga ljeta je košarkaš koji je ranije igrao u Zrinjskom, a posljednje dvije godine u Italiji. 

 ''On je dvojka – trojka za ozbiljnu rotaciju, stigao je u korektnom stanju i mislim da će brzo biti u top formi. Ima dovoljno iskustva u ovoj ligi. Dosta će nam pomoći da imamo bolju sezonu nego prošle godine'', rekao je trener Boris Džidić za Dnevni list.

Prethodno su Čapljinci doveli Josipa Naletilića, Aleksu Jugovića, Gojka Sudžuma, Karla Lukačića, Emada Nezirića i Đorđa Savkovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi