Prvi poraz HKK Čapljina u pripremnim utakmicama
Foto: djaka-city.info

Podgoričani bolji od tima Borisa Džidića

Prvi poraz HKK Čapljina u pripremnim utakmicama

Košarkaši Čapljine upisali su jučer prvi poraz u pripremama za predstojeću sezonu. Bolji od njih bili su košarkaši Podgorice s 80:78.

Košarkaški Čapljine i ovu utakmicu otvaraju sjajno i nakon prve četvrtine su u prednosti rezultatom 30:15. U drugoj četvrtini gosti iz Crne Gore su podigli malo igru i dobili četvrtinu s 22:15, ali na odmor ipak HKK Čapljina ide s prednošću od osam poena (45:37).

U nastavku susreta domaći su imali prednost sve do zadnje dionice susreta kada gosti uspijevaju nadoknaditi zaostatak i na kraju slaviti s 80:78.

Pred košarkašima Čapljine su dva turnira. Prvi je memorijalni turnir “Široki 2020” koji se igra 10. i 11. rujna na Pecari a uz domaći HKK Široki na turniru će još sudjelovati i KK Leotar i KK Mladost.
Nakon toga košarkaši Čapljine nastupit će na sedmom međunarodnom košarkaškom turniru “Monte Zott – Brotnjo 2020” koji će se odigrati 12. i 13. rujna u Čitluku.
Osim HKK Čapljina na navedenom turniru nastupit će HKK Brotnjo, HKK Posušje, HKK Zrinjski, KK Metković, KK Šibenik i KK Sport talent.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi