Suvišno je bilo šta reći: Pojavio se snimak kako Green degutantno vrijeđa Nurkića
Žestok sukob s dosta verbalnih uvreda od strane Amerikanca

Bh. košarkaš nije reagovao

Suvišno je bilo šta reći: Pojavio se snimak kako Green degutantno vrijeđa Nurkića

Midhat Šljivak

Jusuf Nurkić i Draymond Green ponovo su zakuhali u međusobnom duelu, a i ovog puta je košarkaš Golden State Warriorsa bio taj koji je pričao i vrijeđao bh. centra, ali i ostale košarkaše Phoenix Sunsa.

Draymond Green je sredinom decembra brutalno i namjerno nokautirao Jusufa Nurkića usred utakmice. NBA liga ga je zbog toga suspendovala na neodređeno, a ovaj se na parket vratio nakon mjesec dana pauze.

Novi susret s Nurkićem dogodio se prije nekoliko dana u San Franciscu. Očekivano, bilo je žestoko između dvojice košarkaša, a Green je ponovo pokazao kakva je osoba jer je izvrijeđao Nurkića i Kevina Duranta.

Tokom prvog obračuna s bosanskom zvijeri pod košem došlo je do razmjene nekoliko riječi. Green je bio najglasniji, a sada se pojavio transkript razgovora. Jusuf nije previše pričao.

"Odje* odavde, pi**ice", rekao je Green bh. košarkašu koji mu je bez ružnih riječi odgovorio: "Ti si taj koji mene gura"...

Oglasi

Uključio se potom Devin Booker koji je Greenu psovkom poručio da sjedne na klupu, a od tamo je košarkaš Warriorsa imao još poneku riječ za Nurkića.

"Nosite ovu ku*vicu odavde. Premekan je", riječi su Draymonda Greena koji je potom i Kevinu Durantu poručio da je 'pi**ica'.

Podsjetimo, Nurkić je nakon meča i novog sukoba s kontroverznim košarkašem Warriorsa rekao da je ovo još jedan dokaz da Green nije baš najbolji s glavom.

"Tužno. Ništa nije naučio. Samo je pitanje trenutka kada će opet nekog udariti. Povlačim sve što sam ranije rekao. On ne zaslužuje šansu. Kao i obično radio je ludorije koje ne bi trebao, pokušava udarati ljude", poručio je Nurkić nakon meča.

Do kraja regularnog dijela sezone Sunsi i Warriorsi neće igrati. Vidjet ćemo hoće li eventualno doći do duela u doigravanju, ali ono što je definitivno je da su Nurkić i Green postali mrski neprijatelji.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Black lifes matter?
1 0
HamzaVojvoda
Volis da dudlas big black cock good boy
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti