NBA bruji o komentaru Jusufa Nurkića za Greena, Curry riječi bh. igrača nazvao idiotskim
Sukob nastavljen i nakon utakmice

Potpuni haos

NBA bruji o komentaru Jusufa Nurkića za Greena, Curry riječi bh. igrača nazvao idiotskim

Midhat Šljivak

Jusuf Nurkić i Draymond Green ponovo su imali međusobni okršaj. Ovog puta je srećom ostalo samo na verbalnom duelu, ali je 'bosanska zvijer' poručila kako je samo pitanje trenutka kada će košarkaš Golden State Warriorsa udariti nekoga.

Draymond Green je sredinom decembra bezobrazno nokautirao Jusufa Nurkića i zasluženo je nakon niza incidenata suspendovan od strane NBA lige.

Dva mjeseca kasnije Nurkić i Green su se ponovo sreli na parketu. Duel u San Franciscu bio je veoma napet, umalo je ponovo došlo do fizičkog obračuna, ali palo je dosta teških riječi na parketu.

Jusuf Nurkić je za govorio za medije nakon svega što se dešavalo. Tvrdi da Green ne zaslužuje šansu i da je pitanje trenutka kada će ponovo nekog udariti.

"Tužno. Ništa nije naučio. Samo je pitanje trenutka kada će opet nekog udariti. Povlačim sve što sam ranije rekao. On ne zaslužuje šansu. Kao i obično radio je ludorije koje ne bi trebao, pokušava udariti ljude". poručio je Nurkić nakon meča.

Oglasi

Nije bh. košarkaš više želio da šuti. Rekao je sve što misli i očigledno da između njega i Greena više nema nikakvog poštovanja.

Green: "Pokušao mi je ući u glavu, nije uspio"

Draymond Green je reagovao ne riječi Jusufa Nurkića. Poručio mu je da on nikad neće biti miran na parketu.

"Iskreno, mislim da sam bio odličan večeras. Pokušao mi je ući u glavu, nije uspio. Ako misli da ću ja biti miran kao on, to se nikad neće desiti. Mirni momci ne pobjeđuju. Može odjahati na konju na kojem je došao, nije mu upalilo", rekao je Green i dodaje:

"Ne možeš ne igrati žestoku odbranu ako si mi već pokazao da sam mali. Teži je od mene 30-ak kilograma, a unio sam ga u koš. Rekao sam da je luckast kada sam pokazivao na glavu."

Na ovu temu govorio je i Stephen Curry. Riječi bh. centra nazvao je idiotskim

"Idiotski komentar. Vidi se da mu je Draymond ušao u glavu po načinu na koji je slavio. To je sasvim jednostavno", rekao je Curry.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
znamo da je idijot koji se odreko rodzenog babe i vrjjedzaga po novnama sta ima drugo novo
0 1
DOKTOR_GAZ_
Green je DOKZANO SMECE, ali daleko od toga da je ovaj NAS VEHABIJA CVJECKA..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi