Green nokautirao Nurkića, pa dobio šansu da pokaže šta zna u ringu: "Nudim ti 10 miliona"
Foto - EPA

Ponuda je na stolu

Green nokautirao Nurkića, pa dobio šansu da pokaže šta zna u ringu: "Nudim ti 10 miliona"

Midhat Šljivak

Košarkaš Golden State Warriorsa Draymond Green suspendovan je na neodređeno vrijeme od strane NBA lige zbog udaranja Jusufa Nurkića. Dok je pod suspenzijom dobio je ponudu od 10 miliona dolara od Jakea Paula da bude dio spektakla i da se bori u ringu.

Niz bezobrazluka košarkaš Golden State Warriorsa Draymond Green nastavio je u meču s Phoenix Sunsa. Brutalno je bez ikakvog povoda udario Jusufa Nurkića i zaradio je suspenziju na neodređeno vrijeme.

Priliku da isproba svoje udaračke sposobnosti u ringu, Greenu je ponudio Jake Paul. Na stolu je 10 miliona dolara.

"Draymond Green, pozovi me i sredit ću ti borbu. Ponuda je 10 miliona dolara", napisao je Jake Paul.

Neće sigurno prgavi Green pristati na ponudu. On je navikao da udara kukavički, a i NBA ligi je dosta njegovog bezobrazluka, pa ga je komesar Adam Silver suspendovao na neodređeno.

Oglasi

Vidjet ćemo dokad će suspenzija biti aktivna. Green je odavno zaslužio žestoku kaznu jer ono što radi je itekako bezobrazno.

Green ide na savjetovanje

ESPN-ov novinar Adrian Wojnarowski saopštio je kako će Draymond Green zbog ponašanja krenuti na savjetovanje.

"Draymond Green, GM Warriorsa Mike Dunleavy Jr i agent Rich Paul, danas će razgovarati o odlasku Greena na savjetovanje zbog ponašanja", navodi on i dodaje:

"Liga nije željela objaviti broj utakmica suspenzije, ali će Green dobiti dovoljno vremena da se suoči s izazovima koje ima", poručio je novinar ESPN-a.

Green je u prošlosti napadao koga je stigao. Stevena Adamsa je udarao u međunožje, Domantasa Sabonisa je namjerno gazio, Rudyja Goberta davio. Konačni su se sjetili da ga suspenduju.

Top Komentari

Realno01
Sada bolesni Ameri tek primjetili nešto što je godinama unazad uočljivo.Lik nikada dobar u glavi nije bio.Nema s kim se nije svađao i kuhao.Znači ovo je trebalo da se desi da reaguju i to kofa na savjetovanje ide.Da je kakav ne Amerikanac bio odmah suspenzija,raskida je ugovora itd itd
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti