Jusuf Nurkić ima prijedlog za novi dres BiH: Kako vam izgleda?

Navijači zadovoljni

Jusuf Nurkić ima prijedlog za novi dres BiH: Kako vam izgleda?

E. Škorić

Jedan od najboljih bh. košarkaša, Jusuf Nurkić, objavio je fotografiju u nezvaničnom dresu bh. reprezentacije, ali većina fanova ne bi imala ništa protiv da ih igrači nose u budućnosti.

Jusuf Nurkić koji igra sjajno ove sezone u NBA ligi, nije trenutno s reprezentacijom koja je sinoć nadigrala Kipar na startu kvalifikacija za Eurobasket, ali je centar Phoenix Sunsa dosta aktivan na društvenim mrežama.

Imao je danas jednu raspravu sa nekolicinom navijača ili fanova, a komentare jednog od njih u kojem ga proziva javno je objavio na svom profilu na Facebooku.

Večeras je objavio fotografiju u dosad neviđenom dresu reprezentacije BiH, sa pitanjem: "Šta mislite o ovom dizajnu?".

Označio je potom Jersey Nation, brend sportske opreme. Fanovi su oduševljeni dresom i smatraju da bi bilo dobro da ga bh. reprezentativci nose u budućnosti.

Spomenuti američki brend uglavnom pravi dresove za hokejašje, ragbi i bejzbol timove u Sjedinjenim Državama.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
sta predstavlja ova zica nadresu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi