8

Komentari (8)

Ama u Americi svijet hoce laku paru na guzove, a to su naucili i nasi Bosanci koji zive u Americi. Udari ga malo otpozadi baba sa autom u njegovo auto, on odmah glumi da je povrijedio vrat, kicmu da bi naplatio od osiguranja, pa to se vodi nekoliko mjeseci po sudovima, a ovome sto je udaren nije nista, nego laze da je povrijedio kicmu ili vrat i to tako traje dok ne izmuze makar 100 hiljada dolara a moze biti i vise para, onda ti takav dodje u Bosnu pa se kurci i hvali se da se je snasao u Americi a jadni naivni svijet u Bosni to ne zna. Prije nekoliko godina jedan gradjanin Amerikanac je tuzio McDonalds zato sto je pao na podu i naplatio im 2 miliona dolara. Ovaj mali americki zutokljunac hoce para od Nurkica jer zna da Nurkic ima pare i zeliio bi to dobro naplati, a njegov mobitel je vrijednosti mozda 600 dolara, ali zato ce on dodati pretrpljeni strah, te mentalni stres i svasta ce jos nesto izmisliti da sto vise para uzme Nurkicu.
Zoilomas
Ovaj mali ce samo da potrosi svoje vrijeme i mozda dobije zatvora jer kad nekog tuzis u americi mogu i oni tebe da tuze a ovaj mali slinavac i njegov slinar od oca ce samo jos po kurcu dobiti od drzave.
Mostarac94
Pa nek tuzi te sto mu prijete hahahha a ne Nurka
realista1982
Bolesno društvo je ova Amerika...
Zoilomas
Nije uopste, svjetlostim godinama su ispred svih, nije mu trebo Juka telefon dirati iskreno bilo kako bilo ali manje vise nije ga fizicki dotakao i ovaj slinavac nece dobiti nista sem novi telefon i to mozda hahahaha
Krivaja Zavidovići
...a mi opet zdravo društvo
Zax
Japp,treba mu svaki dinar uzeti.Prava seljacina koja hoce da je u centru paznje
BaboBih
Smeta ti sto je uspjesan, pa uzivas kad vidis da mu se sta loše desi. Jadno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.