17

Komentari (17)

Edin Merlin
Seljačino,budi “patriota” kako sebe već oslovljavaš pa uplati djevojkama put..! SELJAČINA si bio i ostao !
the_target
Ko jos shvata ozbiljno ovog "tik-tokera"?! Davno je on zavrsio sa Bosnom i Hercegovinom i nasom kosarkom...samo jos on misli da je neki faktor. Znas kako kazu Juka "kad opanak postane cipela misli da je cizma"
Elber7
Mepa
Nurkic nije duzan ni feninga da pokloni. Savez dobije lovu iz budzeta a gdje su te pare zavrsile a nisu na selekcije to se svi treba da pitamo i istrazimo. Drugo savez je duzan da nabavi sponzore. Ocigledno rade nesposobni ljudi na celu. Evo ja sam koliko volim Bosnu namakao bi minimum 50 sponzora ne moraju to biti astronomske cifre ali svaka pomoc je dobro dosla. Lahko je sjedit kukat i nema para. Digni dupe idi trazi rjesenje. Taj ko danas kuka samo govori o njegovoj nesposbnosti da uradi odredjeni zadatak!
makelele
Sport je najbolji pokazatelj da je Bosna i Hercegovina umjetna tvorevina i ovako preko sporta dokazujemo i nama samima i svima okolo da mi kao narod nismo definitivno sposobni da vodimo državu. Da se razumijemo, Hrvatska i Srbija nisu puno bolje, ali za razliku od BiH, te dvije zemlje barem imaju neki red, kao npr. u sportu ili u nekim drugim segmetnima, dok u BiH apsolutno nista ne funckionira. Uzmimo sad samo bosnjake, zasto mi kao narod nismo sposobni npr. da preko jednog nogometnog ili kosarkaskog kluba promoviramo BiH, zasto nismo sposobni da imamo jak Zeljeznicar ili Sarajevo ili Velez ili KK Bosnu da nas svake godine predstavljaju u Europi, kao sto to rade Dinamo ili Zvezda... sve sto je u bosnjackim rukama je osudjeno na propast. Ja stvarno ne znam koji nam je k? Zasto smo tako impotentni i nezainteresirani za sve osim za Zvezde Granda. Stvarno nemamo smisla nizasta osim za sadaku i kukanje.
user1644415954
Zato što druge dvije strane rade sve da unište državu!!
BaboBih
Hajde zacepi mamlaze, jesi li toliko glup. Poredis drzave gdje ima jedna glava. Kod nas imas dvije strane koje ne zele da je Bosna uspjesna, to im je glavni cilj. A te dvije strane su dobile pravo da se moraju pitati bilo sta da se radi, i logicno da ce oni reci "NE" za sve sto je u dobrobit Bosne i Hercegovine. A ti pametnjakovic kao ono mi smo sami krivi ovo ono, ma mrs.
Dragan_B
šta radi Tuzla City npr. ?
kostro
Ponadali se smecari iz saveza da plati Nurkic i Musa,ako su budale neka plate,savez pokrade sve sto moze a da igraci placaju nema smisla,dobro.je i sto hoce igrati za ove klosare iz saveza
King_Kenny
...u pravu je,samo je trebao u komentaru tagovati i krivce za ovo stanje u savezu,od onih bivsih koji su nabijali dugove,do ovih sadasnjih...i kazu nece Nurkic da igra za reprezentaciju...evo covjek dosao i pitanje je hoce li oni imati para da posalju reprezentaciju na EP...covjek gubi vrijeme ovdje umjesto da se priprema za sezonu...
HamzaVojvoda
Evo i sa tobom da se slozim jenom hahaha
Mowzilla
Neka te Juka, ne doljevaj ulja u vatru...
MisterX
Nurkic to izgleda jedva i ceka, da ne mora vise dolaziti da igra za reprezentaciju...
King_Kenny
@MisterX ...garant...nije on duzan ni da igra ako nece...nije on kriv sto su lopovi opljackali savez pa nemaju para da reprezentaciju posalju na SP...bas bi on trebao da placa i finansira...cak i kad bi dao te pare ne bi bile sigurne,oni bi i to pokrali...
Elber7
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.