Malo nas ima, ali smo dobro raspoređeni: Bh. navijači u Charlotteu i Nurkića ostavili bez teksta

Bh. zastave dominirale u dvorani

Malo nas ima, ali smo dobro raspoređeni: Bh. navijači u Charlotteu i Nurkića ostavili bez teksta

E. Čaušević

Jusuf Nurkić odigrao je još jednu maestralnu partiju pobjedi Phoenix Sunsa protiv Charlotte Hornetsa (107:96), a NBA liga objavila je kakvu podršku je reprezentativac Bosne i Hercegovine imao sinoć iako je igrao na gostujućem parketu.

Phoenix Sunsi su uspjeli da dođu do pobjede u meču protiv Charlotte Hornetsa iako u posljednjoj dionici nisu briljirali, ali na kraju su gosti slavili rezultatom 107:96.

Booker je vodio Phoenix od pobjede sa 21 poenom, ali još jednu sjajnu partiju odigrao je i Nurkić koji je ponovo dominirao kada su skokovi u pitanju.

Bh. košarkaš je u sinoćnjem meču upisao čak 21 skok, a uz to uspio je još da ubaci 13 poena i doda dvije asistencije.

I nakon utakmice Nurkić se našao u centru pažnje jer je i sam bio iznenađen kakvu podršku je sinoć imao iako je njegov tim igrao na gostovanju u Charlotteu.

Oglasi

Naime, dosta bh. navijača sinoć je bio u dvorani u Charlotteu, te su u istu došli s bh. zastavama kako bi pružili podršku Nurkiću, a on ih je na kraju ispoštovao nakon utakmice.

Nurkić je ostao na parketu dosta duže od planiranog kako bi se fotografisao sa svakim navijačem, te mu nije bio problem da ispoštuje njihove želje zbog sjajne podrške koju su mu pružili.

Na kraju su NBA liga i Phoenix Sunsi sve objavili na zvaničnim profilima i pokazali kakvu podršku je bh. košarkaš imao, te da navijača iz naše zemlje ima zaista svugdje po svijetu.

Zastave BiH krasile su sinoć dvoranu u Charlotteu i scene koje smo vidjeli nakon utakmice su zaista prekrasne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi