8

Komentari (8)

user1582456981
Istina gledao sam utakmicu, par faulova nije bilo al svirani su mu, kada je svirana cetvrta licna Juki tu se Portland raspao.. posle se nisu oporavili.. kopiraj i objavi lako novinar biti
Zulfikar
Sudije su katastrofa, par personalnih koje su svirali Nurkicu nigdje veze, ni dodirnuo ga nije.
Manager
E. Čaušević pola nenovinar pola Zvijer :D ,teško da napiše naslov bez 'Zvijer' u njemu :D
Manager
hajd ovdje je i opravdano jer je Nurkić na twitteru 'zvijer' ,ali jučer npr. naslov: "Od slabašne tinejdžerke do zvijeri" :D trš trš :D
_ZIJAGA_
Jedini segment u kojem je NURKIC BOLJI OD JOKICA je GLUPOSTU DRUSTVENIH MREZA..sto se tice igre, JOKIC je 3 koplja IZNAD..
Noone
I da nije bio povrijedjen godinama
Eduard
Ako cemo realno Jokic za klasu bolji od Juke.
Zoilomas
Nurkic i Lillard, Jedini igraci koji su se borili medzu svima iz Trailblazersa. Svi su se bili predali jer niko sem njih dvojice nece da braniti kos i napadati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.