Američka novinarka pitala Nurkića o Jokiću, nije mogla dobiti iskreniji odgovor

Ovaj put uspješniji bh. centar

Američka novinarka pitala Nurkića o Jokiću, nije mogla dobiti iskreniji odgovor

Admin Čaušević

Jusuf Nurkić i Nikola Jokić su već neko vrijeme među najboljim centrima NBA Lige. 

Nurk i Joker su se sastali u posljednjem kolu regularnog dijela, a pobjedu je odnijela ekipa bh. centra. Portland Trail Blazersi su pobijedili 132:116.

Nurkić je bio odličan sa double double učinkom od 20 poena i 13 skokova, dok je sličan košgeterski učinak imao i Jokić sa 21 poenom.

Srbijanski košarkaš je odličan tokom cijele sezone, sa prosjekom od 26.4 poena, 10.8 asistencija i 8.3 asistencija po utakmici među prvim kandidatima je za nagradu MVP-a sezone.

Američka novinarka AJ McCord je poslije utakmice pitala Nurkića o odnosu s Jokićem i nije mogla dobiti iskreniji odgovor.

Oglasi

"Ako Dame (Damian Lillard op.a.) ne bude MVP, onda to treba biti Nikola Jokić. Bio bih sretan zbog njega. Sigurno zaslužuje tu nagradu", kazao je Nurkić.

Inače, Trail Blazersi i Nuggetsi će igrati u prvom krugu play-offa pa nas sigurno očekuju novi uzbudljivi dueli između Nurkića i Jokića.

Parovi play-offa izgledaju ovako:

Istočna konferencija:

Oglasi

Philadelphia – Pacers/Hornets

Brooklyn – Boston/Washington

Milwaukee – Miami

New York – Atlanta

Oglasi

Zapadna konferencija: 

Utah – Memphis/San Antonio

Phoenix – LA Lakers/Golden State

Denver – Portland

LA Clippers – Dallas

Top Komentari

jose
Malo ste polupali lončiće što se tiče tih parova.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi