6

Komentari (6)

user1574859714
Ma sta ce Durant odgovarati Nurkicu i njegovim provokacijama. Na kojem mjestu je Durant u kosarkaskom svijetu a na kojem Nurkic? Znaci Jusuf mu nije ni blizu.
epa
Mislim da se malo pažnje polaže za luku gradu u razvojnoj lizi (nije neki kvalitet) ali kada je musa bio tamo svaku utakmicu su smo imali njegovu statistiku.. za info Luka ubija tamo šteta što nema.kluba da ga angazuje da se vidi da pokazensta zna... Trebao bi se vratiti jednu sezonu u neki klub u Europu ali gdje će igrati... mislim da bi dominirao Europom..
epa
King_Kenny
...pa da je bas blistao,i nije...igra ledjima prema kosu mu je bila katastrofa,svaki put kad je pokusao napasti ili su mu izbili loptu ili mu je ispala,5 izgubljenih lopti na kraju,najvise od svih cini mi se...moze on mnogo bolje,ali najmanje je kriv za poraz...ovi sto su branili sut za 3 poena su cirkus zivi,Curry,Durant i Irving su imali jedno 20 otvorenih suteva za 3...onaj Simons se ispucava isto McCollum nekada,a u odbrani nula,truba od igraca...
K79
pa Portland zadnji nekoliko sezona i jest najgora odbrana u ligi to im i jest najveći problem već godinama
King_Kenny
@K79 ...to je bilo dok je Stotts bio trener,ali Billups je to popravio,pogotovo na pocetku ove sezone...lrije su bili od 24-28 mjesta u ligi po defanzivnom rejtingu,a trenutno su 15.,bili prije par utakmica i 7.,napredovali su,pogotovo u zastiti reketa gdje dobro rade Hart,Winslow i Grant,nije vise sve na Nurkicevim ledjima...ali sut za 3 su katastrofalno branili,do duse i ovi imaju kamaru odlicnih sutera,KD,Irving,Curry,Harris...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.