9

Komentari (9)

Husrefbeg22
Ne pisite o ovome momku previse koji odbija igrati za svoju zemlju. Nek se posere na svoje milione. Zbog njegova neigranja mi gubimo utakmice. Pisite vise o onima koji igraju za BiH.
senja
De retardu, ubij se, kad ne kontaš ništa...
user1651090989
Samo tako al bi ponekad trebao igrati za BiH a ne uvijek nesta folirati
Kiss
Mašala neka je,vjerovatno bi negdje i bolje prošao što se tiče novca al opet si pokazao da si čovjek to je super jer ne može svako biti bosanac i hercegovac,kada budemo svi tako razmišljali biti će od ove zemlje nešto,sretno
Bravo Nurkicu, svaka cast, za ove pare mozes kupiti Zivinice, naravno salim se. Sve najbolje i neka te sreca prati ti si nas ponos.
HUNTER
Neka te Allah sačuva lave naš i da te zdravlje i sreća prati.
user1582456981
Dokaz da vrijedis brate, sretno i bez povreda ako Bog da.. ? ❤️ ??
Bhf111
Svaka ti brate cast, da te zaobidju povrede i da nam budes sto bolji. Da te dragi Allah cuva
irnes4
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.