Jusuf Nurkić porukom pokazao ko je i šta je: Za dijete sa sela iz BiH, nije loše...
Bh. košarkaš je u najjačoj ligi svijeta trenutno na omjeru od 14.5 poena i 10.1 skoka po utakmici (Foto: EPA)

Oglasio se nakon fantastičnog meča

Jusuf Nurkić porukom pokazao ko je i šta je: Za dijete sa sela iz BiH, nije loše...

M. Šljivak

Jusuf Nurkić je u utakmici protiv Sacramento Kingsa napravio nešto što nikome nikad u historiji NBA lige nije uspjelo.

Centar Portland Trail Blazersa imao je učinak od 24 poena, 23 skoka, 7 asistencija i po pet blokada i ukradenih lopti i na taj način je postao prvi igrač koji je u NBA ligi u jednoj utakmici imao učinak od preko 20 poena, 20 skokova i pet asistencija, ukradenih lopti i blokada.

Nakon meča Nurkić se oglasio na Twitteru i porukom je oduševio.

"Za dijete sa sela, iz Svojata iz Bosne i Hercegovine, nije loše... al' može i bolje", napisao je Nurkić.

Bh. centar je apsolutno oduševio sve u NBA ligi ovom nestvarnom partijom kojom je pokazao da je jedan od najboljih centara lige.

Top Komentari

Raikkonen
Nurk BOSANSKOHERCEGOVAČKA ZVJER bez promjese nacionalizma. Normalan momak kojeg ni slava nije promijenila. Bravo Jusufe BH momćino. I primjer da nije važno iz kojeg grada/ sela dolaziš da budeš normalan čovjek
38 0
Ibro
Ziva legenda
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi