11

Komentari (11)

user1603952710
Haj valjda nekad i dvocifren budes.
Uber_i
Vedine.krkane bolje procitaj pa se onda javljaj ****li te svi bosanci gdje su ti Hercegovci konju jedan sovinisticki
Laola
Zašto bi na bh. portalu bio važan lik koji igra za Hrvatsku? imas Index pa tamo procitaj ;)
Uber_i
Hare.Bogdanovic je roden u Mostaru igrao u KK ZRINJSKI vjerovatno je to razlog.
Laola
Ali lik igra za Hrvatsku imas portale u Hrvatskoj i tamo citaj :)
Uber_i
Jadna li novinara stalno o nurkicu ko je to obicno g...o a Bogdanovic juce bio naj bolji i dao 33 kosa o njemu nista i sad kazite da niste nacionalisti fuj fuj
Hare
Ovo "ba" u Sportsport.ba oznacava da je bosanski portal, zasto bi izvjestavali o Bogdanovicu?Izvjestavaju li srbijanski portali o bosanskim sportistima?Pa prvi RTRS koji je cak iz Bosne pomene sve srpske kosarkase, cak i slovenacke, a o Nurkicu ni rijec, a o ostalim sportovima da i ne govorim.
Keno
Idi tamo gdje ti je mjesto
chelsea321
Nije ti ovo srpski portal u pogresnoj si drzavi na pogresnon portalu kao da bi bosanci trebali pisati o trecim licima koji nemaju veze sa nama.
vedin
@Uber_i krkanu piše se "NAJBOLJI"!
Pajver
Ajde jbg zašto bi onda izvještavali o Mesiju ili Ronaldu ni oni ne igraju za behaju ili zašto izvještavaju o utakmicama lige prvaka kada niko iz behaje ne učestvuje u njima ili zašto su izvještavali o utakmicama sa svjetskog prvenstva kada behaje nije bilo. Razbudi se malo okani se mržnje prema svemu što nije bosansko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.