Jusuf Nurkić se pretvorio u Britney Spears: "Hit me Nurkić one more time"

Navijači Portlanda oduševljeni partijama bh. košarkaša

Jusuf Nurkić se pretvorio u Britney Spears: "Hit me Nurkić one more time"

E. Čaušević

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić odigrao je još jednu sjajnu partiju u pobjedi Portlanda protiv Houstona sa 110:101.

Nurkić je bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 25 poena, a uz to dodao je još 15 skokova i tri asistencije. Za bh. centra ovo je čak dvadeseta utakmica ove sezone u kojoj je uspio osvariti double-double što je zaista odličan rezultat.

Bh. košarkaš je postao omiljen kod navijača Portlanda, a zanimljiva fotografija pojavila se na Twitteru. Nurkić se photoshopom našao u "spotu" Britney Spears i poznatoj pjesmi "Hit me baby one more tim".

No, jedan od navijača došao je na zanimljivu ideju da promjeni ime pjesme i posveti ga bh. košarkašu. Sada će u Portlandu pomisliti svaki put kada čuju legendarnu pjesmu, ali uz naziv "Hit me Nurkić one more time".

Podržite Nurkića u borbi za All Star poziciju

Glasanje navijača za NBA All Star meč traje već određeni period. Za sada je LeBron James očekivano igrač sa najvećim brojem glasova, a za sada u presjeku glasova nema sjajnog bh. centra Jusufa Nurkića.

Fantastični košarkaš Portland Trail Blazersa igra sjajnu sezonu. Na prosjeku je od gotovo 15 poena i 10.5 poena po meču i bez dileme je jedan od najboljih NBA centara.

Za Nurkića možete glasati na nekoliko različitih načina. Najlakši je naravno preko zvanične straniceNBA.com (OVDJE), a glasati mogu i navijači koji imaju aplikaciju lige, te Google račun.

Svaka osoba može glasati jednom u 24 sata, a kako je Nurkić svojim igrama pokazao da je među boljim centrima, sigurno i da zaslužuje organizovano glasanje iz Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi