Nurkić: Ne razmišljam previše o svojoj statistici već samo o pobjedama

Još jedna sjajna igra bh. centra

Nurkić: Ne razmišljam previše o svojoj statistici već samo o pobjedama

Endin Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa sinoć su savladali Houston Rocketse sa 110:101, a još jedan sjajan meč odigrao je Jusuf Nurkić.

Bh. košarkaš je dominirao na sinoćnjem meču i vodio je svoj tim do pobjede protiv favorizovanog Houstona. Nurkić je ubacio 25 poena, te je dodao 15 skokova i tri asistencije. Nakon meča Nurkić je izjavio da ne brine previše o statistici već samo o pobjedama.

"Jučer smo izgubili i ne želimo puno gubiti kući. Srećom večeras smo pobijedili. Dobro se osjećam i ne brinem se previše o svojoj statistici već o pobjedama. Večeras je trener vjerovao u mene i bio sam tu. Najbolja košarka u karijeri? Ne znam, osjećam se najbolje u karijeri i super mi je u Portlandu", rekao je Nurkić.

Podržite Nurkića u borbi za All Star poziciju

Glasanje navijača za NBA All Star meč traje već određeni period. Za sada je LeBron James očekivano igrač sa najvećim brojem glasova, a za sada u presjeku glasova nema sjajnog bh. centra Jusufa Nurkića.

Fantastični košarkaš Portland Trail Blazersa igra sjajnu sezonu. Na prosjeku je od gotovo 15 poena i 10.5 poena po meču i bez dileme je jedan od najboljih NBA centara.

Za Nurkića možete glasati na nekoliko različitih načina. Najlakši je naravno preko zvanične straniceNBA.com (OVDJE), a glasati mogu i navijači koji imaju aplikaciju lige, te Google račun.

Svaka osoba može glasati jednom u 24 sata, a kako je Nurkić svojim igrama pokazao da je među boljim centrima, sigurno i da zaslužuje organizovano glasanje iz Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

NKZ1922
Joj sto laze
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi