Nurkić se stigne svađati sa svima

"Juka i Musa ako su patrijote..."

Nurkić se stigne svađati sa svima

H. Zilić

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić na pripremama je sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Popularni Juka će biti veliko pojačanje za naš tim kojeg očekuje nastup na Eurobasketu.

Nurkić će biti i jedna od NBA zvijezda koje ćemo gledati na Eurobasketu u septembru.

U KSBiH posljednjih dana je dosta problema pogotovo na finansijskom planu što je izazvalo ogorčenje i mnogih navijača Bosne i Hercegovine.

Upravo navijači smatraju da bi Nurkić kao najveća zvijezda trebao da "pogura" reprezentaciju i novčano, a na takve teme naš centar je imao prostora i za "svađu".

"Neka Juka i Musa odvoje sedmičnu patu i to je to", smatra jedan od navijača, a Nurkić mu nije ostao dužan.

Oglasi

"Zbog takvih kao ti djeca odlaze! Državna repka jel?", napisao je Nurkić.

Opis nije dostupan.

Naravno Jusuf Nurkić je naša velika zvijezda i pomogao je dosta puno narodu u našoj zemlji, ali činjenica je da u ovakvim situacijama Savez je taj koji treba omogućiti sve uslove igračima.

Igrači su posljednji koji bi trebali razmišljati o nekim drugim stvarima koji nemaju doticaja sa parketom i igrama.

Na kraju dodajmo da će zahvaljujući Košarkaškom savezu Estonije naša selekcija otići na turnir u Estoniju gdje će pored domaćina i naše selekcije nastupati i Belgija.

Pomenuti turnir će biti jaka priprema pred Eurobasket.

Promo

Top Komentari

makelele
Ja i da sam milijarder, prije bi zapalio pare nego dao i jedan jedini fening nesposobnoj lopovskoj bagri iz saveza i da sutra nekim čobanima iz saveza financiram njihova khurcenja po njihovim kasabama! Pljuc, ako savez nije sposoban da napravi sam nesto, onda ni ne postoji razlog da savez postoji. Dosta vise lopovluka i nerada! Narod nas nije normalan sa tako debilnim komentarima!
34 1
Uranija
Ne smijem ništa napisati, bojim se eto Jusufa sa odgovorom
2 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi