Mujanović: Oduševljena sam!

Nova pobjeda ženske košarkaške reprezentacije

Mujanović: Oduševljena sam!

S. Mlaćo

Košarkašice naše zemlje sinoć su savladale Švicarsku 80:61 u susretu 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pružile su Jones, Gajić i društvo još jednu sjajnu partiju i publika je mogla da uživala. Mala dvorana Skenderije bila je premala da primi sve one koji su željeli da bodre naše djevojke, no atmosfera je zaista bila za svaku pohvalu.

Tim menadžer naše reprezentacije legendarna Razija Mujanović oglasila se putem faceboooka i čestitala našim curama, publici...

"Ovaj tim!
Hvala publici na podršci! Ovo je bio porodični dan u Sarajevu. Roditelji sa djecom navijaju! Oduševljena sam! Publika je ponovo u dvorani, igramo atraktivnu košarku, pobjeda za pojedom.. Idemo dalje!
Naredna utakmica u dvorani sa većim kapacitetom", napisala je Mujanović.

Top Komentari

pipun
23 masallah djevojko :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi