Zeničani početkom januara izbačeni iz lige

Kada će biti održana Skupština OKK Čelik?

5

Komentari (5)

Brotherze
Fudo i njegova mafija su zasluzni za ovo
Prazina
I onda samo jedno pitanje : Tko je pametniji Čelik koji je ni na nebu ni na zemlji, pod dugovima ogromnim i ne zna se gdje i hoće li igrati ILI KK Posušje koje je tom istom Čeliku prepustilo ulazak u premijer ligu, a sad su stabilan prvoligaš, igraju lijepo, počivaju na zdravim temeljima?
Baco
Fudu treba natjerat iz grada,zlocinac za sport i privredu.A pudlice ostaju pudlice ,ili su lizaci ili pušači...
redbull
Fudo i fudini puleni vodili klub. Uzunovic da ima obraza i stida nikad ne bi prosao carsijom. Hoda za fudom ko pudlica i igra kako ovaj kaze, a ovamo obecava neke aba lige, nek se stidi sebe i svog gena. Sreca pa se NK Čelik spasio ove ublehe u vidu fude i njegovih sljedbenika.
FahroKonjHodzic
limburga mjeseca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.