Show Svetislava Pešića: Gađao Heurtela, pogodio pomoćnika na klupi
Popularni Kari imao je svoj show na utakmici protiv Khimkija

Jednostavno ne može da se kontroliše

Show Svetislava Pešića: Gađao Heurtela, pogodio pomoćnika na klupi

E. Dindić

Upravo je završen susret posljednjeg kola Eurolige između Barcelone i Khimkija.  Tim Svetislava Pešića na  kraju je upisao pobjedu rezultatom 84:77. 

Svoj show u ovom susretu imao je trener Barcelone Svetislav Pešić. Naime, on je u jednom trenutku utakmice bio izuzetno ljut na svog playmakera Thomasa Heurtela, zbog sebičnosti, te dohvatio je jednu flašicu vode da ga pogodi.

Međutim, kako to uvijek biva kada si ljut stvari uvijek ne ispadnu najbolje pa je na kravu ni kriv ni dužan nastradao jedan od Pešićevih pomoćnika na klupi.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Promo

Top Komentari

Šargan
I on je za penzije...
1 1
karlhajncbrazzzo
Kakav šou, prije bih rekao primitivizam.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi